HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προβλήματα στον Οδοντωτό από την χθεσινή καταιγίδα...Με ιδιωτική πρωτοβουλία η αποκατάσταση του!!!

Η απαξίωση της υπαίθρου και του μοναδικού Οδοντωτού συνεχίζεται....μια ξαφνική νεροποντή χθες αργά το απόγευμα έδειξε πόσο ανοχύρωτοι είμαστ...

Η απαξίωση της υπαίθρου και του μοναδικού Οδοντωτού συνεχίζεται....μια ξαφνική νεροποντή χθες αργά το απόγευμα έδειξε πόσο ανοχύρωτοι είμαστε.
 Όπως γράψαμε και χθες εδώ στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, μεγάλη περιοχή των Καλαβρύτων έμεινε στα σκοτάδια για πάνω από μια ώρα, ο δρόμος προς την Ζαχλωρού αποκλεισμένος και ο οδοντωτός να μην μπορεί να εκτελέσει το πρώτο πρωινό δρομολόγιο σήμερα 04/6 από Διακοφτό στα Καλάβρυτα αφού αμμοχάλικα από τα ρέματα έκλεισαν τη γραμμή στο κομμάτι από Ζαχλωρού προς Κερπινή. Ευτυχώς η ιδιωτική πρωτοβουλία έδρασε πάλι και αποκαταστάθηκε η γραμμή. Με πρωτοβουλία των Αλέξη Λεχουρίτη, Αντώνη Πλιατσικούρα (πρ. τοπικής. ενότητας Ζαχλωρούςκαι Παναγιώτη Μέρμηγκα (του Νικολάου) που διέθεσε τον φορτωτή του η γραμμή αποκαταστάθηκε και ο οδοντωτός εκτελεί τα δρομολόγιά του κανονικά. 
Να σημειώσουμε πως με τις πρόσφατες μετατάξεις υπαλλήλων του ΟΣΕ δεν υπάρχουν πλέον υυπάλληλοι συντήρησης της γραμμής του Οδοντωτού. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί που αυτοί που απαράμιλλα τρέχουν για τον τόπο μας και τον Οδοντωτό μας,διότι ο Ο.Σ.Ε. δεν είναι ικανός να ανταποκριθεί στις δύσκολες στιγμές.Τους ευχαριστούμε θερμά.

για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής


φώτο 04/06/2011




ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.